Dengan Nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.. "Selamat Datang ke Dunia Karya RizHad"

10.12.2008

beRaya lagi...

Salam... bertemu lagi di ruangan karya Rizhad edisi 'Hari Raya'... sudah seminggu lebih umat Islam menyambut bulan Syawal dan di Malaysia spt biasa selagi Syawal belum melabuhkan tirainya.. selagi itu akan adanya majlis2 rumah terbuka dan kunjung-mengunjung sanak saudara.. Keluarga aku juga tak lepas dari meraikan perayaan Aidilfitri cuma bezanya pada tahun ini.. aku beraya tanpa suami di sisi.. huhuhu.. psstt.. jd org bujang la sekejap.. hehehe.. buat hubby ku, jgn risau ye.. isteri awk ni pandai jaga diri... InsyaAllah..

Gmbar aku beraya di Segamat tak byk yg dpt aku rakamkan.. tp ada la sikit2 buat tatapan hubby aku yg rindukan keluarganya... especially satu2nya anak buah dia.. Farihin..
Raya ke-5.. dlm sejarah, kami beraya masing2 pakai baju tido..tak senonoh kan? Tp ada reasonnya.. tu kes sbb tuan rumah suruh dtg rumah dia pagi2 buta sbb diaorang dah nak berangkat ke Muar.. kiteorang kalau bersiap.. dah tentu tak sempat nak jumpa.. Nasib la tuan rumah yg bernama Kak Milah & Abg. Joe.. terima tetamu yg beraya pakai baju tido.. hehehe
Semalam (Sabtu, 11 Oct) & hari ni (Ahad, 12 Oct), misi hari raya aku belum berakhir lagi.. smlm 3 buah rumah.. hari ni, dijangka.. 2 buah rumah.. bak kata hubby aku.. "Beraya Sakan nampak!"


Kakak ipar aku & Farihin
Fesyen baru beraya


Sempat lagi main chess tu...
Adik ipar aku (Yana) & nenek Remah..

2 comments:

yann said...

amboi rayer sakan lagi dida ngan famili..meriahnyer rayer kt mesia..tp bast la fesyen baju rayer korang...stail baru nie....hehehehe

Dida... said...

ha'ah la.. hari minggu ni pun ada lagi jemputan open house.. makan free lagi la.. hehehe.. fesyen tu ok lagi.. tp yg paling best.. smua nya lom mandi pagi lagi dah makan kuih raya dkt umah org.. cuma cuci muka, gosok gigi.. sapu bedak sikit.. jalan.. ekekekeke...