Dengan Nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.. "Selamat Datang ke Dunia Karya RizHad"

1.13.2009

Farewell Luncheon

Terima kasih yg tidak terhingga kepada kawan2 di Titan kerana sudi organize farewell lunch utk aku.. Alhamdulillah... dari 8hb hingga hari terakhir aku di Titan iaitu esok.. rezeki makan sedap datang tak putus2.. bukan selama ni aku makan tak sedap.. tp menunya bila ada jamuan ni spesel sikit la.. tambah2 lagi kalau makan free.. memmmang.. sedap.. heheh.. Lagi la yg diraikan tu adalah aku.. memang terasa spt serba istimewa la.. walaupun aku ni bukan sapa2 pun dekat Titan... terharu beb... ok, tengok la gambar2 dekat bawah ni..

Ni gambar masa dekat Restoran Rahmat Seafood.. makan apa lagi.. menu mcm biasa la iaitu ikan siakap goreng & lauk pauk masakan kampung.. bg sesiapa yg dah biasa makan dkt sini.. mesti tak heran.. sebab tempat ni memang famous pun dekat Pasir Gudang... dan Titan memang selalu sangat pun buat makan2 dkt sini...

Atas ni, farewell lunch dgn K. Norah & K. Ros dkt Tg. Puteri Golf Resort.. pun tempat yg biasa dikunjungi oleh warga Pasir Gudang.. Menu ala-carte la pulak.. terima kasih kakak-kakak ku...

Semalam, farewell lunch dkt Latios, kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang.. di organize oleh K. Ain dan kawan-kawan. Kiteorang makan chinese food.. berasap seh... hehehe...

Dan yang ni lak... farewell party dkt office aku.. makan nasi tomato... di masak special oleh one of HR staff.. Kak Aishah.. aku diminta bagi farewell speech plak .. nasib baik tak hujan airmata.. maklum ler.. aku ni lemah sket bab2 nak bg ucapan perpisahan ni.. nasib baik maintain cool.. hehehe.. malam ni ada lagi org Titan nak belanja makan.. wah.. kenyang222..

6 comments:

cik aa said...

bestnye ari2 dpt mkn free..tp sure sedih nt bila sampai time berpisah,hu2...

Dida... said...

Haa.. tu la.. mmg best..lps ni, mesti rindu dkt diaorang n rindu nak dtg keje.. sedih gak nak tinggalkan kawan2.. tp apa nak buat.. suami lebih diutamakan..

rosada said...

Salam Dida. Kalau dh gi KSA nanti jgn lupa update blog. Nak tau jgk pkembangan Dida di sana. Jauh d mata dekat di hati.

Dida... said...

wslm.. ok, no problem.. bergantung gak pada line internet kat sana.. nk ty sket la.. rosada ni sape ek? keje Titan gak ke? boleh sy tau?

as said...

salam dida
bila kah nak ker KSA nih?
ker dah sampai :)

Dida... said...

wslm as..

dah 8 hari sampai.. ni baru ada line internet.. pas ni ble la sambung berblogging... heheheh... as bila nak turun sini wat umrah? baby dlm perut dah bape bulan dah?