Dengan Nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.. "Selamat Datang ke Dunia Karya RizHad"

1.03.2009

One Night at Danga Bay

Aku & adik bongsuku (Ummi) bergambar di jetty sblum kapal berlepas...
<
2 Januari, 2030hrs - Pihak pengurusan Danga Bay telah menjemput semua committee Family Day yg lepas bersama keluarga masing-masing ke sebuah makan malam sebagai tanda penghargaan pihak Danga Bay kepada committee. Kami dirai di atas kapal Danga Cruise di mana pelayaran kami mengambil masa 2 jam menyelusuri pantai dari Danga Bay hingga ke Stulang Laut sambil menikmati makan malam eksklusif secara buffet.
<
Teman semeja..
<
Hmmm... makanan yg dihidangkan boleh tahan la.. tp banyak lebih la... mungkin sbb diaorang x pandai nak budget kot.. ataupun mungkin diaorang ingat kiteorg ni kuat makan..hahaha... aku makan spagetti je pun dah kenyang dgn other side dishes yg lain spt salad & soup.
<

Merry Go Round ni cantik betul pd waktu malam... nak naik tp dah terlebih umo..huhuhu..

Ada satu kisah yg terjadi pada diri aku masa malam ni...

Nak tahu apa kisah tersebut dan lihat gambar2 menarik?? jom klik kat sini..

No comments: