Dengan Nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.. "Selamat Datang ke Dunia Karya RizHad"

6.12.2009

Your Special Day...


Kasihku padamu sejernih embun pagi..
Seceria warna nan pelangi Seindah Taman Firdausi Seharum jambangan kasturi

Tiada hadiah yg berharga dapat kuberi... Hanya seikhlas ucapan buat pengganti diri... Bahawa dirimu ku sayangi seikhlas hati Hingga ke hujung nyawa nanti...

Ketahuilah... ini semua adalah kerana Allah yg Maha Mengasihi...

Selamat Hari Lahir wahai kekanda pujaan hati... Moga takwa & iman mu bertambah-tambah lagi... Selamat panjang umur Bertambah murah rezeki.. Moga dirimu sentiasa di Berkati & di Rahmati Illahi..

18 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Salam Sahabat..

happy Birthday kepada beliau juga...

moga terus bahagia ok!

ummumishkah said...

Selamat Hari Lahir!
moga terus dipayungi rahmat Ilahi..

miss GAZA said...

Selamat Hari Lahir juga buat zauj kak Dida..

moga beliau dpanjangkan umur, dmurahkan rezeki dan berbahagia dunia akhirat..
moga amalannya sentiasa bertambah dari hari ke hari dan berada di kalangan org2 yg soleh..
Ameen~
=)

besday akak bila pulak?
=p

roy said...
This comment has been removed by the author.
Dida... said...

Thanks LoL... moga LoL juga bahagia selalu... :)

Ummumiskhah,

Terima kasih atas ucapan ini.. moga ummu sekeluarga jg dirahmati Allah hendaknya...

Dida... said...

Adik Miss Gaza...

Terima kasih wish bday zauji... & thank you for the long wishes...

b'day akak dah lepas dik.. 2 bln yg lepas... :) tunggu tahun dpn je la.. heheee... b'day adik bln ni kan? bila la tu yek...

ieyla said...

Assalamualaikum akak...Selamat Hari Lahir untuk Beliau,semoga dipanjangkan usia,dimurahkan rezeki dan berbahagia dunia akhirat....Amin

cun09 said...

salam perkenalan mintak izin utk link, TQ...hepi besday utk suami moga dirahmati dan diberkati oleh ALLAH sepjg hidup ini...

Dida... said...

Wslm..

Erkkk.. Ieyla.. minta maaf ya.. rupanya selama ni saya tersalah orang.. saya betul2 ingat Ieyla ni.. kenalan saya yg di Johor.. sbb tu komen2 Ieyla sebelum2 ni saya balas dgn panggil kakak... isk... nape la sy tak check betul2 dulu yek...

Huhuhu.. malu2.... kalau Ieyla baca balasan komen saya dkt N3 sebelum ni, mesti confuse...

Anyway.. thanks ye for the wish..

Dida... said...

Cun09...

Salam perkenalan buat kamu juga... t.kasih krn sudi link blog saya yg tak seberapa ni... tp sayangnya saya tak dpt meng'access' blog kamu utk saya link kembali sbb kamu dah block...

Memang tak nak bg org lain baca ke?

T.kasih atas ucapan utk suami saya itu...

Pengasas said...

Salam Dida,
Tahniah atas harijadi orang tersayang Dida. Semoga bahagia sentiasa.

MAR said...

Salam adikku...

Kak Mar & Abg Pie ucapkan SELAMAT HARI LAHIR tuk UDA.semoga panjang umur,murah rezeki dan bahgia sokmo.Cepat2 dapat baby tu...huhuhu

Yatie said...

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamat kan hubby dida
Allah selamatkan dia.....

Happy Besday...Smoga berbahagi selalu...n dirahmati ALLAH SWT

Dida... said...

Wslm Pengasas..

Terima kasih krn sudi melayangkan ucapan di sini.. moga Prof juga sihat & berbahagia jua hendaknya..

Dida... said...

Wslm Kak Mar kakakku..

Appreciate sangat2 atas ucapan dari Kak Mar & Abg Pie.. Kak Mar pun.. cpt2 dapat baby Arab.. ok...

Dida... said...

Yatie..

Thanks for the wish & b'day song.. hehe...

Moga Allah selamatkan kita semua... Amin...

shaniza said...

salam..
Semoga panjang umur dan berkekalan jodoh anda berdua..
Minta izin link dengan blog akak..
Kenal Linda Mohsen tak? Yanbu juga..

Dida... said...

Salam Shaniza..

Terima kasih ya.. saya pun akan link blog kamu kat sini...

Apa plak tak kenal.. geng2 Yanbu mesti kenal punya... hehe..

Selamat berkenalan ya..