Dengan Nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.. "Selamat Datang ke Dunia Karya RizHad"

5.28.2009

Award dah siap...

Salam Sejahtera semua...

Seperti yang dijanjikan dlm entry saya yg lepas.. RizHad akan hadiahkan award kepada blogger yg paling pantas menaip.... setelah di cari dengan bantuan MISS GAZA.. saya dah jumpa siapakah pemilik award yang bertuah itu...

and the award goes to....


AHMAD NAZIF... the owner of JURUFOTO.BLOGSPOT.COM

Tahniah.. tahniah...

Korang tanak tau ke berapa perkataan dia bleh taip dalam seminit?? Huissh.. memang diluar jangkauan jari kita2 ni lahh..... kalau speed train ehh.. silap.. bullet train dkt Jepun tu laju.. laju lagi jari dia menaip... ahak
ss.. malas lah nak cite panjang.. kamu klik je la dkt link blog dia tu.. dan tengok je lah berapa dia dapat.... sebelum tu tutup mulut rapat2 dulu.. jgn terkejut smpai ternganga.. sengih takpe... ngeeeee

AHMAD NAZIF.. meh collect award ni meh..


Dan untuk tidak menghampakan pembaca2 blog saya yg dah berkejang2 jari mengejar perkataan yang keluar untuk ditaip tu.... di sini saya hadiahkan AWARD PENGHARGAAN khas dari RizHad hasil daripada semangat juang anda semua...

Usaha anda untuk mencapai yang terbaik amatlah saya hargai.. dan konsep ini juga kita boleh praktikkan dalam semua lapangan yang kita ceburi dan yang penting
....

DON'T GIVE UP EASILY...

Award yang tak seberapa kat bawah ni saya hadiahkan kepada sesiapa sahaja yang telah bersusah payah buat typing speed test ni... silalah copy dan letak dkt blog anda... jangan malu2... tapi sorry lah ye.. saya mmg tak kreatif bab design mendesign nih...


Salam sayang dari saya... untuk semua pembaca2 KasihRizhad.blogspot.com
daaaaa..
http://www.emocutez.com Yeaaa.. Barcelona menang liga Juara2 Eropah... hehehe....

22 comments:

Webmaster said...

Time kasih :D

Erkkkk..... MAN U kalah.. Huwaaaaaaaaaa......

LotsOfLove-Pearls said...

..maknanya saya leh amik salah satu award ler nie..
tapi i xder bukti ader wat test2 type tu..

no bukti xleh..
hehe..

yg penting ader LotsOfLove di sana..

cheers!

احمد نظيف بن اسحاق said...

Wawawa teharu nyer saya..
Saya rasa macam menang nasib je..
Sebab di saat2 akhir seminit tu saya dapat perkataan pendek2 je seperti (di,dan,apa,bila,tiba) tu yang buat saya jejak ke 70 ke atas.. Anyway terima kasih kerana bagi saya award yang agak istimewa ni..

W'salam...

احمد نظيف بن اسحاق said...

Saya copy URL dida to my fav list..

Dida... said...

Kawan2.. version yg pertama tu size dia besar sangat.. so sy dah resize.. kalau dh copy yg pertama tu.. cuba copy semula ye... nnti x muat pulak ruang sidebar tu.

Terima kasih.

miss GAZA said...

akak,
bestla kn kn Barca mnang!
sian kat en webmaster..
:p

saya bleh mbekk ya award tu??
thanx ya!!
=)

Dida... said...

Webmaster,

Saya teka Barcelona menang 2-1.. baik hati nak bagi MU gol 1.. tp nmpaknya.. satu pun tak bolos..

Jgn sesedih.. tapi Barcelona mmg best. especially MESSY. hehehe..

amik ler award tu yek..

Dida... said...

Pearls.. Pearls dah bgtau saya Pearls dah buat.. tu dah cukup.. amik la award tu.. tp yg bawah tu jek.. sbb award yg atas tu NAZIF punya...

Tp kalau Pearls nak amik gak.. amik la.. tolong promot NAZIF nye blog.. heeee..

Dida... said...

Adik..

Memang best.. go BARCA go.. hehe..
Webmaster jgn makan hati yea..

Silakan ambik dik... Tgk award tu.. selalu2 la ingatkan akak.. hehe..

Dida... said...

Nazif..

Memang nasib awak bertuah.. tahniah sekali lagi.. jgn lupa tempek award tu dkt blog awak..

Itu satu2nya tanda penghargaan dari saya..

Ok.. nnti saya link kan blog awak kat sini juga.. t. kasih.

miss GAZA said...

kak Dida,
insyAllah slalu teringatkan akak..
abadan!
:]

matabulat (lat) said...

slmt bekenalan rizhad.......sy suke blog kamu...thanks sbb sudi jengok blog sy yg x seberapa nk jadi tu...

Dida... said...

Hai lat..

Selamat berkenalan jua.. saya pn suka blog kamu... especially background dia.. menawan sungguh..

Terima kasih kerana membalas kunjungan saya... :)

Dida... said...

adik..

abadan tu apa? tu bhasa arab ke?? maklum la blajo bahasa tak habis lagi..

Terima kasih atas ingatan suci murnimu itu... :)

miss GAZA said...

abadan=selamanya

bahasa arab ni..

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

takmo ambik award. MU kalah!!

haha.. anyway thanx bebanyak. tapi akan terus mencuba nak lwn nazif. hohoho..

Dida... said...

Aik majuk kamitaken.. ilek kamitaken.. saya pun fan MU gak.. tp bila ada Barcelona.. saya berpaling tadah.. muahahah..

tp saya dah nampak awak letak award tu.. hihi..

lawan.. jgn tak lawan... kalau berjaya pecah rekod nazif.. awk mintak la plak award dkt dia... heeee..

Dida... said...

Adik..

oo.. kalau mcm tu.. kite balas lah..

Uhibbuka abadan.. errr.. betul ke tu?
main hentam je nih..

eriema said...

Salam,
ekkk, x menang pun ada award ~hihihi~ thanks Dida...
tahniahlah buat pemenang pertama kita "NAZIF"...

Dida... said...

Wslm..

Kak Ema.. ni bukan kira menang ke kalah.. tp menunjukkan kita ada usaha untuk membuat sesuatu & supportive... kawan yang memberi sokongan bukan senang nak cari.. jadi saya tak dapat nak bagi apa2 yg istimewa cuma award yang tak seberapa tu je la sebagai tanda penghargaan saya kepada kawan2 yg baik hati..

Terima kasih atas sokongan Kak ema!

Ejalz said...

dida, mekasih bg award..

Dida... said...

Kak Ejalz..

sama2... thanks 4 ur support too.. :)