Dengan Nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.. "Selamat Datang ke Dunia Karya RizHad"

5.26.2009

Semoga Panjang Umur


HAPPY BIRTHDAY
عيد ميلاد سعيد

Ucapan dari kejauhan ini.. kutitipkan khas buat Bondaku tersayang sempena hari lahirnya yang jatuh pada hari ini... Semoga dirinya dikurniakan dengan kesihatan yang berpanjangan & dimurahkan rezekinya serta dilapangkan segala urusannya oleh Allah SWT.. Aminn..



HARGAI LAH IBU ANDA SENTIASA SELAGI DIA MASIH ADA....

32 comments:

MAR said...

Kak mar pun nak ucapkan happy birthday tuk bonda dida,semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.Kirim salam kak mar untuknye juga.salam.

miss GAZA said...

slamat hari lahir bonda kak dida..
moga brbahagia slalu!
:]

Dida... said...

Terima kasih kak Mar.. akanku sampaikan salam mu itu.. :)

Adik Gaza,

Tenkiu dik for the wish... nanti akak bagitau bonda akak yg ada adik dari GAZA wish besday dia.. heheh..
mesti dia terharu.. :))

miss GAZA said...

spesel wish dr GAZA?
huhu
akak dok saudi lg skarang?
mamanya dok kat johor?

akak msuk 2-3 kali..
saya masuk 5-6 kali taw!
:]

oh,
lupo nk mintak izin mbek link hrtu.
izinkan patik ya..
:]

Dida... said...

huhuhu..

5-6 kali?? rasa cam nak nanges skrg.. terharu la dgn adik nih.. ye dikk.. kakakmu ni kat saudi lagi.. tatau biler leh balik.. raye pun x balik kot...

Nape tanya? adik ada jet persendirian ke bleh bwk akak pegi balik malaysia balik hari?? heheh..

ambik la dik.. kang cakap tak bleh kang majuk.. hehe.. ok.. akak pon nak gak link kat sini.. tp nak kena tulis negara GAZA ke.. bab akak ada tulis blogger dr negara mana... actually konpius lagi nih.. adik kat planet mane skang??
Memang betul2 dok GAZA keww..

miss GAZA said...

haha
mana ada..
just a nickname.
still malaysian n live there..
lalala~

thanx ya!

Dida... said...

Tak kire.. nak letak negeri GAZA gak.. tu la sape suwoh memandai bubuh nama tu.. hihi..

Hope adik x kesah.. saje je.. biar org visit adiknye blog dr blog ni tertanye2.. haha.. suke konpius kan org...

Kalau adik x suka.. akak tukaw skrg gak..

Dida... said...

Dik ooii.. dah pukul 3 pagi ni waktu mesia.. tak tdo lagi kerr.. kat arab ni baru kol 10 mlm..

arryani said...

Slamat dari saya juga...
Dan semoga bonda itu tahu yg dia ada tempat yg istimewa di hat1 DIda...

Webmaster said...

Salam...
Dida, Memang dia dok GAZA pun. GAZA kat Malaysia.... Hehehhe

ije said...

happy bday to ur bonda. =D

my mum bday is on 27th.. aaa. nak kena g beli kek ni. huks

REENAZ said...

Nak ucap gak utk bonda Dida w/pun da lewat 1hari.Boleh kannnnnn...huhuhu....

Dida... said...

Kak Yann..

Thanks ye kak Yan.. ye, itulah sebenarnya ungkapan yg paling baik utk terjemahkan kasih sayang saya pada bonda saya..

Dan.. saya pasti setiap orang punya tempat yg paling istimewa untuk ibu mereka di hati masing2.. :)

Dida... said...

Webmaster..

Ye ke.. nanti saya teropong dekat google map cari negeri GAZA kat Malaysia.. cari Miss GAZA..

huhuhu... webmaster awk ni memandai jek..

Dida... said...

Ije..

Happy b'day to ur bonda too..

Beli.. jgn tak beli... saya yg dok Arab pun pegi belikan utk dia gak tau..

hahaha.. tipu je.. bukan saya yg beli.. saya kirim duit jek.. adik saya yg tolong beli.. saya mampu lihat kek itu guna web cam je la..

Anyway.. gembirakan lah hati bonda anda di hari istimewa dia...

LotsOfLove-Pearls said...

Happy Birthday, Mum..

Pesanan terakhir tu PENTING.

Gud day!

Dida... said...

Kak Ina..

Lambat berhari2 pun tak kisah... janji ingatan tu tetap ada... mekasih ye kak..

mlm ni kelas masak mgkin kite x dpt datang... kite wakilkan akak makan kan utk kite k..

Enjoy the cooking class tonight!

Dida... said...

Pearls...

Terima kasih bg pihak bonda saya...

Yaa.. pesanan terakhir tu biasanya akan tersemat di dalam hati orang2 yg sentiasa beringat akan pentingnya seorang ibu dalam hidup dia..

KAHERAH said...

Selamat hari Lahir buat Bonda Dida..moga di panjangkan usia,dimurahkan rezeki....di berkati dan di rahmati ALLAH

miss GAZA said...

eh akak,
saya tak balas pun komen tu.
tu maknanya mmg dah masuk tidur da..
saja tdo lewat sket.
huhu
:p

ala akak,
saya boh nick GAZA tu tanda concern.
(tp ada bnyak lg bnda sal GAZA sy concern taw!)
lalala~

mr webmaster ni cam ada tak puas hati ja kat saya..
ni msti kes barca vs mu!
hahaha
:]

Dida... said...
This comment has been removed by the author.
Dida... said...

Adik..

Akak tau.. saje je nak gurau.. akak tau mmg adik seorang yg caring & concern.. kalau tak, takkan adik nak kawan dgn akak.. bleh gitu?? hehehe

Kite sokong Barcelona dik... sian webmaster..

Actually MU pn kite suka.. tp kalau Barcelona ada.. kite sokong Barca la.. sbb ikut husband ngeeee...

Pengasas said...

Salam Dida,
Sama-sama kita doakan bonda Dida lanjut usia, bertambah taqwa, berkat usia dan hidup bahagia sentiasa.

miss GAZA said...

romantiknya ikut husband..
leh jrit sama utk Barca.
huhu
:]

*blushing*blushing*
jgn kata gitu..
malula
:p

Dida... said...

Wslm..

Terima kasih pakcik atas doa yg dipanjatkan.. moga kita sama2 mendapat barkah dariNya..

Dida... said...

Romantik kew.. hahaha..

Takleh jerit sesama la.. dia gi tgk bola dgn kawan2 arab dia dkt kedai yg ada screen besar.. perempuan tak bleh join.. HARAM. So.. akak just tuggu resultnya bila dia balik je la..

Nak malu apa.. tu la hakikatnya.. heheh.. ilek la dik.. benda yg baik tak harus dimalukan.. teruskan sikap concern & caring itu... janji kena pada tempatnya.. InsyaAllah.. semua orang akan suka..

Dida... said...

Terima kasih Erah..

Moga Erah sekeluarga juga berada dibawah lindungan rahmatNya...

Bila la kite bleh jumpa yek...

احمد نظيف بن اسحاق said...

Bufday mak saya, saya bagi cup kek je.. kekeke..

Dida... said...

Ahmad Nazif..

Nama mcm nama anak buah saya.. Nazif bermakna BERSIH... rindunya dkt anak buah saya kat Malaysia.. huhuhu..

Bagi cup cake pun xpe.. janji ingatan dari anak tu yang penting..

Terima kasih krn sudi datang.. :)

miss GAZA said...

ohh,
iya x ya jgak kn.
takkanla akak nk join skali ngan pak2 arab tu..
kira akak ni setia mnanti resultnya ajala dirumah..
hehe

er akak,
satgi jgn lupe kabo ye!
:p

ekha@bella said...

hepy bday tuk bonda :)

bella sensitif skit lau ckp psl ibu ni.. sbb jasa ibu tu trlalu besar tuk kte lupakan..

Dida... said...

Thanks Bella...

Sama la kita.. saya akan menangis setiap kali terdengar lagu dan membaca sajak atau cerita tentang pengorbanan seorang ibu..

Tiada apa yang boleh dibandingkan di didunia ini dengan pengorbanan & kasih sayang seorang ibu..

tika menaip message ini juga.. hati saya sudah sebak.. uhukss..