Dengan Nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.. "Selamat Datang ke Dunia Karya RizHad"

6.22.2009

Because U're Beautiful...

Salam kawan2... N3 ini khas buat blogger2 wanita yg menjadi sumber semangat saya untuk terus menghidupkan dunia blog ini... Ini bukan bermakna saya tak hargai pembaca blog kaum Adam.. tp disebabkan blogger wanita lebih menunjukkan keprihatinan kerana sifat kasih sayang & ukhwah mereka. Oleh itu, utk tidak menghampakan my sweet little sister ni saya ingin memanjangkan Award yg saya terima dari ==>> Miss Gaza nun jauh di Utara Malaysia... Fuhh.. jauh angkut nih... hehehe... Thanks ya dik for the Beautiful Award...

Bagi saya Beautiful Girls Award ini, tak semestinya sesuai utk blogger yg berparas rupawan sahaja... Beautiful can means a lot.... It can be, Beautiful Heart... Smile.. Manners... and of course you can be such a Beautiful Friends of mine by dropping a few Beautiful Words in this blog...:)) Senang je kan? Yang Jauh didekatkan... Yang Dekat dirapatkan... Ukhwah itu Indah... Persaudaraan itu disemaikan... Silaturrahim itu disuburkan....

Ok... tanpa byk celoteh lagi.... ni adalah jawapan pada soalan yg diberi....

1. Pastikan jantina anda seorang perempuan
..
==>> Kalau saya dpt award ni... maknanya saya perempuan la kan.... :p

2. Copy badge sebagai award anda..
==>>Ok... dah dik... dah tampal di sini...


3. Nyatakan 2 sebab kenapa anda bangga jadi perempuan
..
==>> Kerana perempuan adalah makhluk yg penuh kasih sayang dan tinggi martabatnya di sisi Allah s.w.t. kerana sifat kasih sayangnya itu...
==>> Perempuan senang masuk syurga.. janji kena Taat pada Ibu Bapa, Taat pada Suami dan Taat kepada segala perintah Allah dan meninggalkan segala laranganNya...

4. Passkan award ni kepada girl friend anda
..
==>> Ok... dgn rasa berbesar hatinya... saya anugerahkan award ini kepada kawan2, adik2 & kakak2 saya yg mempunyai sifat yg CANTIK diluar sana....

1. UmmuMishkah (JL Bunch Cafe)
2. Yatie (Qaseh Iman)
3. Shaniza (Laman Shaniza)
4. Mutiara Biru
5. Arianni (BicaraArianni)
6.
Cun09 (Kehidupan Sementara)
7. UmmiWafa (Indahnya Ciptaan Tuhan)
7. Kak Mar (Pelangi Senja)
8. Kak Ina (Mama Bungas)
9. LindaMohsen (n the story begins)
10. Cik Aa a.k.a Nor (Perjalanan ini)
11. Yann (Harum Cempaka)
12. Kak EmaLobo (Ruang Rindu)
13. Kak Ila (Amer-Adam-Azim)
14. Kak Lynn (Modenmama)
15. Erah (Kaherah)
16. Kak Mas (Permata Hatiku)
17. Kak Ejalz (Tentang Sesuatu)
18. Kak Asyiq (Damba Syurga)
19. Nett (A Beatiful Life)
20. Dan sesiapa sahaja yg rajin meninggalkan komen di blog saya yg tak seberapa ini..... :) yang penting dia mesti PEREMPUAN.....

Nak jwb soalan boleh.. tp kalau nak copy & paste di sidebar blog kamu sahaja pun.. takde masalah... yg penting, you love it and appreciate it... terima kasih...

Kepada Lots of Love (LoL) dan adik Pu3.. because you both received the same award from Ms Gaza.. so your name are not listed here... but for me.. you are still my BEAUTIFUL FRIENDS...

28 comments:

sekuntum mawar berduri said...

Wanita solehah adalah pelengkap hidup seorang lelaki soleh. Nabi pun merasa sunyi tanpa wanita(isteri) di sisi ,apatah lagi bagi lelaki biasa.

Yatie said...

salam......

terima kasih kerana senaraikan nama yatie...nnt yatie ambik yer....

Yatie suka berkawan dgn dida krn aper sajer yang di entry kan didalam blog ni memberi seribu makna buat yatie....krn yatie ingin menjadi seorang isteri,ibu,wanita yang diredhai ALLAH swt...AMIN

Arianni said...

Tahniah krn mendpt award yg sungguh comel tu..dan terima kasih krn menjadi girlfriend ku..

- jinggo - said...

biar dimana dan bagaimana...
semuga hari ini lebih baik dari semalam

miss GAZA said...

salam kak didiku yg very beautiful...

wah!
akak dah tempek da award ni!
thanx ya akak krn appreciate my gifts..
=)


eh,
ada dua lagi award tak ambek tu..
ambek taw nnti tempek kat belah kanan blog cute akak ni..


btw akak,
sori lama tak berkunjung kat sini.
kadang2 sempat jenguk blog sndiri je..
tak sempat nak brbalas kunjung.
kadang2 tu pulak dah bukak da blog akak baca tapi tak sempat komen pulak.
tapi walau apapun tak brmakna saya da lupakan akak kan..?
mana bleh lupa..
u are my beautiful sis and muslimah..
u are also my beautiful friends too..
ukhwah fillah!
=)

miss GAZA said...

eh,
dah adala..
sori tak nampak!
=p

ieyla said...

cantik award yg akak dapat tue...tahniah...

ummumishkah said...

terima kasih atas ingatan.. :)

LYNN said...

tima kasih lerrr, Dida oi..nanti kita pi bawak kapal amik. Sukran! sukran!

cun09 said...

salam...
Dok nengok2... name kita pun ade.
TQ kerana saya juga menjd salah seorg girl friend Dida ;)

LotsOfLove-Pearls said...

Salam kunjungan kepada sahabatku yang chanteQ, Dida..

Tahniah kerana dianugerahkan award ini. Memang layak 100%. No doubt..

and pesanan yang manis kat bawah itu sangat menyentuh. menandakan yang sahabatku tetap meletakkan aku dihatimu..
Hehhe...

thanks again ok..
nnt bila Dida balik Malaysia then LOL nak award yang real...
kahkah..

take gud care ok..

Pengasas said...

Salam Dida,
Tahniah kepada semua yang dapat award.

ASYIQ said...

Akak kena yek??? Akak ada berapa hutang ngan Dida? Satu ni je kan...? InsyaAllah akak akan buat secepat mungkin.

IT'S Me N.a.N.a said...

erm.. saya boleh ambil ker kak?hekk..hek..


* x malu..

atie said...

salam dida..........

anak yang sorang tu memang kaki posing.muzium kesenian islam sekarang dah banyak koleksi dah cantik kan tempatnya..
ada award tu...bagus

KAHERAH said...

Terima Kasih Dida...

inc3 said...

salam,

TQ!

suke bace blog dida sbb byk info2 bguna dan ayat2 yang bermakna dlm mencari keredhaan Allah.

keep up a gud work!!bravo..bravo..

Dida... said...

Mawar Berduri...

Terima kasih kerana memulakan kotak komen utk N3 ni dgn ayat yg sungguh bermakna...

Kamu juga saya hadiahkan award ini..

Dida... said...

Yatie, Arriani, UmmuMishkah, Cun09, Kak Lyn, Kak Asyiq, Erah, Linda...

Mekasih bebanyak krn sudi hargai pemberian dari saya ini.. walaupun tidak dpt disentuh dan hanya dpt dilihat... ia merupakan penghargaan saya kpd kamu semua krn kamu telah menjadi sahabat yg cantik di hati saya... walaupun sekadar di alam maya... Kecuali Kak Lynn, Linda & Erah.. kerana kita berpeluang utk berjumpa di sini..

Dan terima kasih kerana sudi memanjangkan ukhwah ini...

InsyaAllah.. saya akan terus berkongsi apa sahaja ilmu & pengalaman yg baik kepada semua pembaca & sekiranya blog ini sepi dlm jangka masa yg lama.. ini bmakna... umur blog ini terhenti setakat itu sahaja ataupun moderatornya sudah tidak ada lagi didunia ini...

Saya berharap blog ini menjadi penyambung ukhwah serta memberi manfaat kepada pembaca2nya..

Sekian.

Dida... said...

Saudara Jinggo...

Terima kasih singgah & memberi komen di blog saya yang tak seberapa ini...

Kedatangan saudara dialu2kan di sini...

InsyaAllah.. kunjung balas akan menyusul jika internet rumah saya ni tak buat hal...

Dida... said...

My luvly sis... Miss Gaza...

Alahh.. akak faham dgn kesibukan adik.. so don't be worry... tak singgah sini selalu pun takpe janji ingatan tu tetap ada dan tak pernah luput..

Akak pun nk ucap terima kasih pd adik krn ada nya kawan blogger mcm adik sedikit sebanyak dpt menceria kan hari2 blog ni... dan adik berjaya mbuat akak tersenyum bila menbaca setiap komen2 adik..

Jadi.. hargailah sebuah persahabatan yg baru terbina ini agar ia dpt berkekalan selama2nya...

Dida... said...

Ieyla.. Kak Atie n Nana...

Award ini juga saya hadiahkan kepada kamu juga... sila lah copy n paste di blog kamu... jgn malu2...

Terima kasih krn sudi menjadi kawan saya... InsyaAllah... kita akan sentiasa mhubungkan jalinan persahabatan ini selama mana yg mungkin...

Salam Persahabatan dari saya..

Dida... said...

Pengasas...

Prof.. maaflah ya.. award tu khas utk kaum wanita ja.. sebab nama pun Beautiful Ladies Awards..

Tp blog Prof mmg terbaik la.. byk info yg berguna dan cerita yg menarik...

Dida... said...

LoL dearie...

You also deserved it because your attitude shows it... Love to be your friends always...

Nak award real? boleh..... tunggu saya tempah dulu la... heheh..

LotsOfLove-Pearls said...

kahkah....
LOL dh lupa dh tempat dulu..
Dah lama sangat..

Haha..

Mutiara Biru said...

Dida

Terima kasih. Terharu menerima award ni walaupun saya pendatang baru di dunia blog ni.

Dida... said...

Mutiara Biru..

Sama2... Tak kira la pendatang baru ke lama ke..... kita sama je makhluk Allah...

Terima kasih krn sudi menjadi sahabat saya...

Ummi Wafa (UW) said...

salam kak,, yahooo tak perasan UW pun dapat juga award. syukran! ni laa first time dapat award...malu pun ada.hihihihi mujur ada juga yg nak kasi... nati kita tepek.... yg ni wape bintang ni? thanks for being my beautiful frenz too..